En ursäkt till...

Jag vet att jag varit extremt frånvarande på sistonde. Jag har inte skrivit alls. Det har ju varit sommar så det finns ju en ursäkt men nu är ju semestern över och jag borde väl inte ha bättre för mig än att plita ner mina små texter till er. Men det har jag faktiskt haft. Bättre för mig. Eller i alla fall annat för mig. Jag lovar att vara igång med denna sida så snart det finns tid. Tills dess kan ni ju alltid kolla in min musik här. Detta projekt som för nu heter AngelCarmback har tagit måga timmar i anspråk och kanske kommer det sluka några till. Det hoppas vi ju i alla fall. Har ni något fiffigt namn till vår grupp/projekt så plita ner en kommentar här under.
     Om ni ändå inte kan acceptera Conversations frånvaro kan ni ju alltid köpa bloken i vilken jag samlat den första säsongens texter. Perfekt att ha på toa och läsa i när ni skiter. Eller kanske blir det årets julklapp, vem vet?

Jag ska skriva när andan faller på men det blir kanske inga varje dag inlägg på ett tag. Men jag kommer tillbaka. Håll ögonen (och öronen) öppna.


_____________________________________________________________________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Intressant.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggarRSS 2.0